FREDAG ;

chacha nu äre äntligen fredag ^^) - skriver som emeliebooi som jag ska lana hos iddag ;D, love her ;D<333

schkoole gick brae som fan, va där hela tiden :D;)


TORSDAG ;

chacha ^^), typ damp.nu =), ayah xd ehm, bloggade aldrig igår för att hade inget att skriva om, lixom palla ba skriva ett inlägg oh ba " hej. va nte i skolan idag, hejdå", nejtack skiter hellre i att blogga dåe. Idag så va jag i skolan oh va tvungen att gå hem lite tidigare för att jag skulle till Gekås med Felicia,Daniella,Maria och Leif (: , mycket trevligt var det och det va rätt mycket folk :). Köpte typ nårra saker oh 3 liter dricka (y'.



 


*suck* ... ;(

saknar dig ! :'( kan itne sluta tänka på dig, och ju mer jag tänker på dig så blir jag mer desperat efter dig. jag är så hårt bunden till dig så det känns som jag tänker på nån som ej existerar :(, det är andra natten jag gråter efter dig och det har bara gått en vecka sen du åkte. hur ska jag klara dom andra ca 3 veckorna ?:'( kom tillbaka jag behöver dig ****** <3, kommer aldrig glömma dig och den dagen jag kommer till dig, den dagen kommer vara min lyckligaste dag i mitt liv.<3
so why why? is it me you has left ? :'(

patriciaavdic miss you daddi, 01:25 24/11, Michael Jackson - human nature .<3


TISDAG ;

Idag så va jag i skolan i tid, vi va tvungen att sitta på typ nårra gammla platser så hamnade jag gämte marko ..  på svenskan så satt jag oh kollade på Brüno xd, oh så fick jag reda på att jag va bra på att suga ? ;o xd. ayah engelskan kollade vi färdigt på Matilda :), mke nice. sen vare lunch oh åt som en snell hest (; oh sen stack jag hem för hade fitte huvudvärk :s..


MÅNDAG ;

sorry för har nte uppdaterat igår, va så himla självupptagen med min ipod osv (:

iaf, va i skolan i tid osv, gick på alla lektioner. dampade med brushan amed sista lektionen ;), nice dag .


GRATTIS TILL MIIG :D<3


Yeaah, idag fyller jag år ! (h'
känns fucking nice (:
har fått en digitalkamera oh halsduk från paparazzi :)
ska träffa pappa efter jag sovit ^^
sen blire typ bio.



FREDAG ;


sorry för att jag aldrig uppdaterade igår, hade nästan fullt upp hela dan, va med emelie oh hade megaskojj ^^


iaf, var i skolan 2 lektioner har jag för mig sen gick jag hem för att min matte lärare råkade slå mig på armen där jag tatt sprutan så började jag må illa ;s ..


idag ska jag till mormor&morfar oh bli firad för att imon så jobbar mamma natt så det går inte. och hoppas på att jag kommer få min kamera idag ! ,fan ta dom om jag inte får det -.-' . vet inte när pappa ska ge mig min present med tror att jag ska gå på bio imorron med bara mina tror jag .. vet inte.



bild från igår innan jag gick oh la mig ^^<3

TORSDAG ;


torsdag .. typ första ggn jag går hela dagen på en torsdag i skolan ! ;o, det är fan ett grattis till mig xd, ayah skolan va sådär skrek mke för min arm gör helvetes ont, har ännu ont oh kan typ nte gö nått -.-


sitter nu oh dunkar
"Run this town [Jay-z + Rihanna + Kanye west]"
&
"Empire State Of Mind [Jay-z + Alicia Keys]"


Fyller fan år om 3 dagar, helt otroligt ..


ONSDAG ;

idag har det gått finemang , kom nte försent oh va i skolan hela dagen. tog svininfluensan sprutan med så nu sitter jag oh lider ;ss , mke mke trevligt. oh det gjorde bajs bajs ont ! -.-' får se om jag går till skolan imon men typ måste det för har missat 2 torsdagar i rad ... efter skolan så stack jag oh mina till bibloteket oh fixade en uppsats  (:



TISDAG ;



Idag gick jag också till skolan som vanligt, men va sen kom typ vid 09:40 ( vi började 09:10 ). ayah, satt där på svenskan oh så fick beröm fastän jag som sent ?, menmen, hon sa att hon vill ha mig på alla svenska lektioner för jag har så kloka tankar oh funderingar på saker oh ting, jag ba; mmm visst. -.-' . sen vare eng gick väll sådär ?;s, fattade typ INGET , mendet funkar väll. det va sånt om verb oh vad dom nu heter, måste be svenska läraren att lära mig -.-' sen efter det så typ hade vi lunch oh åt typ en morot oh sen så gick jag hem för hade huvudvärk. sen hemma så sov jag oh drogade panodil. (:


Btw, jag fyller år om 5 dagar


Får se hur jag klarar mig (;



Nu har jag ju uppdaterat bajs dåligt bara för att jag nte direkt har haft nån lust till att blogga ;s, men nu tänker jag iaf göra det varje dag tills den 16 dec för att se hur jag klarar mig i skolan och så medans daddy är i Thailand, och nejj det är nte min riktiga pappa utan en kille som jag känner som betyder jävligt mycket.



MÅNDAG ;

Jag va uppe i tid, ( va uppe kl 04:22 ) ;s, för att jag somnade typ bajs tidigt på söndagen vid 21 tiden. iaf så kollade jag på tv en stund och skickade lite sms för att se om nån va vaken, sedan så lyssnade jag på MTV typ hela morgonen tills Vakna med The Voice kom på femman, så tog jag på mig och gick ner ist för att äta och kolla där, så kom Mina som vanligt vid 07:45, så gick vi till skolan, oh jag va där hela dan och allt gick bra. åt inget under dan lr hemma.

i am back ! ;o <3


yyess, ! äntligen gåre . fan det är typ nått fel på mitt jevla internet ?? , innan idag dampar bloggen och nu dampar facebook .? ayah, behöver inte facebook just nu endå ^^ , ska byta om lite och typ läsa på engelskan lite så man kan nått imorgon ? , det skulle dom på skolan säkert uppsakatta ^^ sen blir det väll tv typ, ska se om jag pallar se Knight Rider på tv6 kl typ 02 (; fett nice äre xp ni ska få lite bilder idag också =) b.l.a på min SAKNADE katt ! <3 saknar han nått enormt för han va ens bästa vän när man va ensam ;(

love my bv's and the boy that i love ! <3
vi hörs imon mer ,!
puwsshejj's



my cat <3



knight rider <3



my self =)

RSS 2.0